zondag 30 september 2012

Gemengde gevoelens

Zucht....het is helemeel goed hoor...maar wel een beetje lastig....onze Bas gaat het huis uit. Hij heeft natuurlijk al een tijdje een leuke baan in Calgary en wil graag dichter bij zijn werk en het uitgaan centrum wonen. Hij is ruim 20 en is er klaar voor........moeders nog niet helemaal ;(.
Hij heeft een appartement vlakbij downtown, het is erg mooi en licht. Een eigen parkeerplaats en heerlijk balkon. Gister heeft ie de sleutels gekregen en na wat schoonmaakwerk uiteraard een trip naar Ikea. Vandaag worden de nieuwe meubels geleverd en hij gaat waarschijnlijk vrijdag pas over. De dynamiek hier in huis zal veranderen, maar ook de hoeveelheid zooi die Bas graag laat slingeren haha. Onderstaand foto's van z'n nieuwe plek (ik zal over een tijdje foto's maken als het ingericht is)



 










3 opmerkingen:

  1. Kleine jongens worden groot. Good luck Bas. Sterkte Richard en Jacky met het loslaten, lijkt me erg moeilijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf plekje!
    Veel plezier Bas! Enne Jacky sterkte, gaat vast goed komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke plek zeg, niet verkeerd om zo te beginnen! Veel plezier Bas en veel sterkte Jacky en Richard! Zal wennen zijn maar het is een natuurlijk proces en heel gezond voor beide partijen, straks ga je de vrijheid waarderen!

    BeantwoordenVerwijderen