zaterdag 12 augustus 2023

Volle bak!

We zijn aan het bijkomen lol. Normaal gesproken zijn we natuurlijk met zijn tweetjes en de afgelopen tijd hadden we op het drukste moment 10 mensen te logeren. Dat was een volle bak dus! Iris (mijn nicht), Pascaline (haar vrouw), Morris (bijna 5) and Charlie (bijna 1.5) kwamen op 1 Augustus hier aan. Ze waren ongeveer 2 weken daarvoor in Vancouver geland en zijn op hun gemakkie deze kant op gereden. Ze hadden een auto gehuurd en hebben vele mooie plekken in British Columbia and Alberta bezocht. Deze trip was gepland in 2020, maar dat ging vanwege Covid helaas niet door.

Op vrijdag kwamen Jules en Baily vanuit New Hampshire (U.S.) aan en zaterdag Bas en Rachel (vanuit Calgary).Wat was het geweldig om ze allemaal samen te zien!! En wat hebben we een leuke en fijne tijd gehad, echt fantastisch. Ze hadden elkaar 7 jaar niet gezien en ze zeiden dat het weer helemaal als vanouds voelde. 

Iedereen is weer vertrokken nu..... behalve Jules :) We kunnen nog lekker een paar dagen kneuteren want die vertrekt pas woensdag. 

Ik ben zo super dankbaar dat we dit hebben mogen meemaken! 

Fotos in random order :)





































































































3 opmerkingen: